Casa Verdazul is een uniek Bed and Breakfast, gelegen in het pittoreske dorpje Santo Estevão in oost Algarve. Temidden van de sinaasappelgaarden en het authentieke Portugese leven, biedt Casa Verdazul rust en ontspanning. En toch met het gezellige Tavira, de lange witte stranden en de bekende golfbanen slechts op 5 kilometer afstand.

De Bed & Breakfast bevindt zich op slechts 30 minuten rijden van de luchthaven Faro en is een perfecte basis om Oost-Algarve te ontdekken. Stranden, golfbanen en vele interessante plekken zijn allemaal dichtbij.

Eigenaresse is de Nederlandse Monique Bart, zij heeft een achtergrond in hotelmanagement en gastvrijheid. Samen met haar partner Frank, zoon Joe (2004) en dochter Kate (2009) heeft zij een unieke sfeer gecreëerd in Casa Verdazul, waarbij de gast zich direct thuisvoelt en die uitnodigt tot ontspannen en genieten.

Bem Vindo
Graag verwelkomen wij een ieder die wil en kan genieten van al het moois en de zaligheden die het authentieke Portugal te bieden heeft. Op het gebied van de zon, het strand, de zee, het eten, de wijn, sport, cultuur …. en meer.

Kijkt u eens naar de video die Monique’s zoon Joe heeft gemaakt: