Een menu zonder wijn is als een dag zonder zon

Ziet u zichzelf al zitten op bovenstaande terras, gelegen naast onze B&B Casa Verdazul? U hoeft dus niet meer op pad en kunt, naast een ontspannen muziekje en het uitzicht, genieten van onder andere een leuke wijnproeverij onder leiding van vinoloog Frank. De nadruk ligt hierbij op de nog redelijk onbekende maar kwalitatief hoogstaande wijnen uit Algarve. Maar de meer bekende wijngebieden worden natuurlijk ook niet vergeten. Leuke bijkomstigheid is dat u uw favoriete wijnen ter plekke kunt bestellen en wij bezorgen ze bij u in Nederland!

Wij hebben een aantal goede en waardevolle contacten opgebouwd onder de vele wijnboeren in Algarve en de welbekende ‘pareltjes’ zelf gevonden. U kunt op afspraak en op eigen gelegenheid één of meerdere bedrijven bezoeken.

Naast de wijnproeverijen organiseren wij bij goed weer en bij voldoende animo gezellige avondjes in onze wijnbar. Hier kunt u denken aan zelf pizza’s maken in de hout gestookte pizza oven, een culinaire tapas avond, Portugese seafood cataplana of een mooie lamsbout uit de steenoven. En alles natuurlijk begeleid door de heerlijke Portugese wijnen van onze wijnkaart.