Een menu zonder wijn is als een dag zonder zon

Ziet u zichzelf al zitten op uw zonnige terras? U hoeft niet meer op pad, want aan de rand van het zwembad hebben wij een mooie buitenkeuken met een dubbele barbecue waar onze gasten gebruik van kunnen maken. Vroeg in de ochtend bent u natuurlijk al naar de versmarkt in Tavira gegaan om de meest verse vis, een mooi stuk vlees en / of de locale groenten en fruit van de boertjes zelf in te kopen.

Voor een goed glas wijn kunt u vervolgens bij Frank terecht, die naast B&B eigenaar ook vinoloog is. Wij hebben een leuke en gevarieerde wijnkaart samengesteld met wijnen uit diverse Portugese gebieden. Tijdens uw vakantie kunt u op deze manier kennis maken met de betere wijnen van Portugal. Er staan ook diverse wijnen uit Algarve op, dat als wijngebied nog redelijk onbekend is maar dat kwalitatief hoogstaande wijnen produceert.

Leuke bijkomstigheid is dat u uw favoriete wijnen ter plekke kunt bestellen en wij bezorgen ze bij u in Nederland!

Wij hebben een aantal goede en waardevolle contacten opgebouwd onder de vele wijnboeren in Algarve en de welbekende ‘pareltjes’ zelf gevonden. U kunt op afspraak en op eigen gelegenheid één of meerdere bedrijven bezoeken.

Bij goed weer en bij voldoende animo organiseren we soms een gezellig avondje in onze wijnbar. Daar hebben we een prachtige Daimana fire grill staan waar we de heerlijkste gerechten op klaar maken. En alles natuurlijk begeleid door de heerlijke Portugese wijnen van onze wijnkaart.