De fiets is een geweldige manier om de omgeving te ontdekken. Er zijn veel interessante fietsroutes in Oost Algarve, waarbij je vanuit Casa Verdazul kunt vertrekken. Of je er nu voor kiest om langs de kust te fietsen, langs de kleine authentieke vissersdorpjes, of een tocht landinwaarts maakt om de kleine bergdorpjes te ontdekken en het echte Portugese leven zo te ervaren, een ding is zeker: je zult volop genieten van de natuur en de omgeving.

Fietsenverhuur

Speciaal voor onze gasten kunnen wij fietsen regelen bij een erkend en gespecialiseerd bedrijf. Zij hebben een zeer goede kwaliteit fietsen en zij verstrekken mooie fietsroutes in de omgeving. Desgewenst kunnen de fietsen bij Casa Verdazul afgeleverd worden. Onderstaand de huurprijzen en de verschillende types. De prijzen zijn per dag en inclusief een slot. Een helm, reparatieset en pomp zijn op verzoek. Het bedrijf heeft een volledige ongevallenverzekering.

Type 1 dag 3 dagen 7 dagen
Comfort City Line  € 17 € 15 € 13
E-Bike € 35 € 30 € 25
BTT Mountain Bike 29″ € 24 € 21 € 18
BTT Mountain Bike Electric € 50 € 40 € 35
Gravel Bike € 32 € 23 € 20
Road Bike Carbon € 38 € 29 € 26
Children’s Bike € 12 € 11 € 10
Baby Seat € 6 € 4,50 € 4

De huurovereenkomst wordt afgesloten tussen de huurder en het verhuurbedrijf. In geen enkel geval is Casa Verdazul aansprakelijk. Prijzen kunnen tussentijds wijzigen.

Voor uw eigen gemak, worden de fietsen voor slechts € 3,00 per dag extra bij Casa Verdazul afgeleverd (dit geldt voor minimaal 2 fietsen voor minimaal 3 dagen).