Bezoekers van Zoomarine kunnen shows bijwonen van dolfijnen, zeehonden en zeeleeuwen. Ook de shows met de tropische vogels en roofvogels zijn zeker de moeite waard.

De dolfijnen show laat de ongelooflijke snelheid en behendigheid van deze geweldige dieren zien. De trainers hebben een intieme relatie met de dieren opgebouwd en ze laten samen een prachtige show zien. Leuk voor groot en klein! Er is zelfs de mogelijkheid om met dolfijnen te zwemmen.

De zeehonden en zeeleeuwen show hebben een piraten thema en het is erg leuk om te zien hoe de trainers omgaan met deze dieren. Goede choreografie en vermaak.

De tropische vogels laten ook een geweldige show zien. Ara’s, kaketoes and papegaaien sloven zich uit met hun kleuren en geluiden. Belangrijkste doel van de show is om bewustzijn te creëren over de omgeving en de noodzaak om habitats en soorten te beschermen, met nadruk op de regenwouden.

De spectaculaire roofvogelshow laat de snelste soorten in de natuur zien. Een buitengewone show waar haviken, arenden en uilen hun krachtige en snelle vluchten laten zien, mooie momenten en emoties.

Er zijn volop andere attracties die de kinderen leuk vinden. Een pretpark met verschillende funrides en tevens zwembaden en waterglijbanen zorgen voor een dag vol entertainment.